Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
U Prime suspect (US) nefunkcni odkaz na uvodni trailer.
U Call the Midwife nefunkcni odkaz na trailer.
U seriálu The Pillars of the Earth, když kliknu na žánr seriálu Mini-serie tak to nic nenajde. Neni to velkým problém jen to dyštak píšu.
hudy536 napsal(a):
Po jedné stopě má české premiéry od začátku zadání.
V seznamu epizod tam datum není, to je až v konkrétní epizodě, myslím, že je to zapříčiněno tím, že tam jsou jen premiéry v ČR, ale premiéra ve světě tam není.
Viz:
odkaz
odkaz
odkaz
Nevím to ale jistě, tak neopravuju.
[citace=Domec]odkaz
V seznamu epizod tam datum není, to je až v konkrétní epizodě, myslím, že je to zapříčiněno tím, že tam jsou jen premiéry v ČR, ale premiéra ve světě tam není.
Opravila jsem to úplně kompletně, přidala i další epizody a teď by to mělo být už zcela ok. Doufám :D.
u profilu Janet McTeer - seriálová kariéra - u The Honourable Woman (2014) je uvedena jako hlavní i vedlejší postava, u vedlejší navíc rozděleno do dvou odkazů (v rozdělených odkazech je uvedena jen ve čtyřech..., ale hrála v minimálně 7 z 8)
Pipa22 napsal(a):
u profilu Janet McTeer - seriálová kariéra - u The Honourable Woman (2014) je uvedena jako hlavní i vedlejší postava, u vedlejší navíc rozděleno do dvou odkazů (v rozdělených odkazech je uvedena jen ve čtyřech..., ale hrála v minimálně 7 z 8)
Je uvedena jen ve čtyřech, protože se zobrazuje jen z epizod se zadaným obsahem. Až někdo doplní zbylé obsahy, zobrazí se i kompletní počet epizod, ve kterých hrála.
Jinak duplicitní obsazení u tohoto seriálu jsem opravila, bylo tam toho víc.
Trochu jsem si filtroval podle zemí, tak k tomu mám několik věcí. Jde teda spíš o chybky než chybějící údaje, ale snad to patří sem...
U Zones Bleues, les secrets de la longévité je opačně stanice a země (máte tam stanici Francie a zemi France TV).
U Gaya Sa Pelikula máte zemi "Philippines", zatímco u všeho ostatního z Filipín máte Filipíny.
U Afrika na Pionieri máte zemi "Slovenská republika", kdežto u ostatních slovenských věcí Slovensko.
hudy536 napsal(a):
Je uvedena jen ve čtyřech, protože se zobrazuje jen z epizod se zadaným obsahem. Až někdo doplní zbylé obsahy, zobrazí se i kompletní počet epizod, ve kterých hrála.
Jinak duplicitní obsazení u tohoto seriálu jsem opravila, bylo tam toho víc.
diky a diky i za vysvetleni... :D